یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۶

فرماندار شهرستان سلسله در نشست «تاریخ شفاهی انقلاب» مطرح کرد؛

لزوم حفاظت از ادبیات بومی و محلی برای آیندگان

نشست الشتر

فرماندار شهرستان سلسله در نشست «تاریخ شفاهی انقلاب» که به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شده بود بر لزوم حفاظت از ادبیات بومی و محلی برای آیندگان، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی لرستان، به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سلسله، نشست «تاریخ شفاهی انقلاب» با حضور حجت الاسلام والمسلمین مراد امیدی، امام جمعه؛ میلاد شرفی، فرماندار؛ سید سجاد راستخانه، مدیرکل کتابخانه های عمومی؛ میثم زندیه شیرازی، معاون کتابخانه های عمومی استان؛ شهلا حسنوند، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان و جمعی از شعرا و اهالی ادب در کتابخانه ابوریحان بیرونی شهرستان سلسله برگزار شد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان در ابتدای این مراسم ضمن تبریک دهه فجر، گفت: برگزاری اینگونه نشست ها میتواند بیانگر حقایق و ظلم و ستم های دوران پهلوی که شاید در کتاب ها کمتر به آن پرداخته شده، باشد و به شکل مطلوب تری به نسلهای آینده منتقل شود.

سید سجاد راستخانه با بیان اینکه خدمات انقلاب اسلامی و گسترش عدالت اجتماعی در شهرها و  روستاها و خیلی از موارد دیگر به صورت کامل برای عموم مردم تشریح نشده، ادامه داد: برخی از کشورهای غربی نمی‌خواهند که خدمات انقلاب که به همه اقشار جامعه در این چند دهه انجام شده است به نحو شایسته به اطلاع مردم برسد و به نسلهای آینده منتقل شود و این جلسات و نشست های یکی از راهکارهای مقابله با این تهاجم دشمن است.

وی تصریح کرد: پرچم انقلاب در حال حاضر در دست کسی است که مایه عزت ایران اسلامی بوده و با اطمینان کامل می توان بیان کرد با رهبری حکیمانه امام خامنه ای(حفظه الله تعالی)، انقلاب همه مراحل پیشرفت و توسعه را با موفقت پشت سر خواهد گذاشت.

لزوم حفاظت از ادبیات بومی و محلی برای آیندگان

حجت الاسلام والمسلمین مراد امیدی، امام جمعه شهرستان سلسله نیز در این مراسم بیان داشت: امام (ره)، شهدا و تمامی مسئولان از گذشته تابحال برای پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی گام برداشته اند و ما نیز باید برای بقا و حفظ این انقلاب تلاش کنیم. این انقلاب متعلق به همه مردم است و بنابراین باید همه رفتارهای مسئولان رنگ و بوی اسلامی داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین امیدی با اشاره به ترس از خدا و عدالت محوری به عنوان مهمترین خصوصیات امام (ره)، عنوان کرد: در جامعه اسلامی فردگرایی معنا ندارد و ترس از خدا و عدالت محوری باید هم در امور فردی و هم در امور اجتماعی پیاده شود. مهمترین خصوصیات کارگزاران حکومت اسلامی که مولای متقیان در نهج البلاغه به آن ها اشاره داشته نشان می دهد راه امام (ره) و مقام معظم رهبری با راه امام علی(ع) یکی و بر مسیر عدالت و اسلام ناب است.

وی در پایان با بیان اینکه اینگونه نشست ها تلنگری است برای بازگشتن به فرهنگ بومی و محلی، بر تداوم این نشست ها تاکید کرد.

همچنین میلاد شرفی، فرماندار شهرستان سلسله نیز گفت: انقلاب اسلامی به وجود آمده که ما آزادی و استقلال داشته باشیم و بدین شکل است که ایران اسلامی پس از انقلاب هیچگاه زیر بار زورگویی امریکای ها نرفته است.

شرفی در ادامه افزود: انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی تاکنون با چالش‌هایی مواجه شده که نمونه آن اتفاقات و وقایع اخیر بود اما با تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری و همدلی و بصیرت مردم، امروز ایران اسلامی یکی از قطب‌های منطقه خاورمیانه بوده که در راس حکومت آن خدامحوری و مردم سالاری است.

وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان نشست تاریخ شفاهی انقلاب، تصریح کرد: ادبیات محلی و بومی بخش مهمی از فرهنگ جامعه بوده و همه وظیفه دارند به نحو شایسته از این ادبیات حفاظت و حراست کرده تا آیندگان نیز از این ظرفیت ارزشمنده بهرمند شوند.

گفتنی است در ادامه هر یک از حاضرین به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و در پایان از برگزیدگان نشست تقدیر شد.

لزوم حفاظت از ادبیات بومی و محلی برای آیندگان

لزوم حفاظت از ادبیات بومی و محلی برای آیندگان

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 0 =